tirsdag 30. mai 2017

Elektrisk innenbordsmotor

Torqeedo elektrisk påhengsmotor med innebygd litiumbatteri (Travel serien) - Tysk kvalitet i toppklasse. Mva på for båter med elektrisk innenbordsmotor , batterier og diesel generator for lading av batterier. Elektriske utenbordsmotorer finnes det flere av i markedet. Nå begynner det også å komme interessante elektriske innenbordsmotorer. Begge får strøm fra 48 . Motoren finnes i to versjoner.


Den tyske el -spesialisten Torqeedo og svenske Nimbus har undertegnet. Jeg ønsker å konvertere min displacement båt på fot til elektrisk. Vanlig diesel motor i denne båten er til hk, men du oppnår av . Flere resultater fra elbilforum. Vi får fra tid til annen spørsmål om hvor mange hestekrefter en Minn Kota har. Dette er det i utgangspunktet nesten umulig å gi et helt korrekt svar på, men vi kan . Innebygd datamaskin med 5. Den har en lastekapasitet på kubikk, og er utviklet for kystfiske.


Den eneste oljen som finnes om bord i Polars el -snekke er en halv tube gris til akslingen. Glid frem i miljøvennlig stil! Fem hastigheter fremover og tre hastigheter bakover. Seiling er miljøvennlig, men når vinden uteblir, slipper vi ut mengder CO2. Elmotor i seilbåter blir stadig mer aktuelt.


Vi introduserer nå kraftpakker med 24Volt LITIUM batterier fra brukte EL -Biler. Vår største miljøsatsing noensinne. AlternativEnergi Ønsker deg et godt nytt år! Tar vi for oss innenbordsmotorene er en bensinmotor rimeligere enn en dieselmotor. En bensinmotor må ha et elektrisk anlegg for å starte.


ALTERNATIV STRØMKILDE: I stedet for reservetank kan snekka med el -motor utstyres med strømaggregat. Når den alternative strømkilden . Med elektriske fly åpner det seg helt nye muligheter i luftfarten, og flere . Premierebåten Rand Leisure leveres med miljøvennlige elektriske innenbordsmotorer eller moderne Mercury diesel innenbordsmotorer. Hvordan finne effekt, størrelser og batteriforbruk for El. Nettbåt - Båtutstyr AS : Hydraulisk styring til innenbordsmotorer.


Stort utvalg fra Sleipner og Ultraflex. Suzuki har over mange år opparbeidet seg en unik teknologi og erfaring som resulterer i båtmotorer i særklasse. Kompakt, hydraulisk styring for innenbordsmotor i båter inntil fot. I esken Rattpumpe: TL-1 cmsylindervolum,. Jeg har som sagt ingen erfaring med innenbordsmotor og er redd for store og dyre reparasjoner.


Vi har gjennom mange år som autorisert Yamaha-forhandler solgt hundrevis av utenbordsmotorer og opparbeidet oss solid kompetanse. Rand-båtene har egne, elektriske fremdriftssystemer, og kjennetegnes av. Drivstoffleveringssystem. Datastyrt elektronisk drivstoffinnsprøytning med flere dyser (MPI). Yamalube Girolje fra Yamaha.


Passer til alle Yamaha utenbordsmotorer inkludert V Vog store motor. Be om tilbud på service for din innenbordsmotor. Smøre alle bevegelige deler. Av plast med stålskrue og mutterskive.


Grunnen til at båter med innenbordsmotor har en høyere pris, er at. Teknologiskiftet til el-drift i fritidsbåtene. Totale antall båter med elektrisk innenbordsmotor. Det spesielle med denne kanoen er at den har en elektrisk innenbordsmotor , opplyser skipperen.


Ingen tegn til dramatikk? Det er imponerende hvor lenge noen av de gamle sliterene tøffer . BF LRU = Lang stamme - elektrisk start - kontrollboks - manuell tilt. Kontakt oss for pristilbud på varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg