torsdag 16. juni 2016

Fyllingsgrad uke 38 2018

Fyllingsgraden for elspotområde. Vassmagasinstatistikk veke 38. Ved utgangen av veke var fyllingsgraden i norske magasin 7prosent. Magasinfyllingen har økt de to siste ukene , men kraftmarkedet er fremdeles i en underskuddssituasjon.


Per uke er fyllingsgraden i norske vannmagasin 7prosent, opp prosentpoeng sammenlignet med uke 37.

Det er fremdeles store . Høsten har for alvor gjort sitt inntog denne uken og med høsten kommer vind og regn, men også lavere . Uke begynner mandag 16. Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Mangler: fyllingsgrad Regnet fyller magasinene: Strømprisen stuper videre - Strømpriser. E24) Publisert: 15:- 26.


Uken før hadde fyllingsgraden økt til 6prosent fra 6prosent én uke før der igjen.

På bare noen uker har den falt med over prosent. Til sammenligning var fyllingsgraden i uke for ett år siden på 8prosent. Uka før var nedgangen på 3 . Værtrenden med tørt vær.


Forrige uke var fyllingsgraden i norske kraftmagasin 6prosent, det er tredje uke på rad at magasinene fylles mer enn. Norske vannmagasiner hadde en fyllingsgrad på prosent ved inngangen til uke 5. Kraftig vekst for rehabiliteringsentreprenør 23. I fjor på denne tiden lå fyllingsgraden på ,prosent. I løpet av uken gikk fyllingsgraden ned med prosentenheter mot prosent enheter uken før. Produkt, RKOM-H, RKOM-B.


Stor auke i magasinfyllinga. Den første uka i august var vannstanden i de norske vannmagasinene på 6prosent. Vanligvis er fyllingsgraden på prosent denne tiden av året, skriver NRK. Norske vannkraftmagasiner inneholder nå drøyt TWh med mulig produksjon, tilsvarende prosent av årlig strømforbruk i landet, ifølge tall fra Nord Pool.


Den totale fyllingsgraden i kraftmagasinene lå omtrent på normalen ved årsskiftet, men sank kraftig i løpet av første kvartal.

I Sverige økte fyllingsgraden med prosentpoeng til 8prosent. Regnværet de siste ukene har fått fyllingsgraden i kraftmagasinene i Sør-Øst Norge opp i 78. NVE, viser at fyllingsprosenten i utgangen av uke var 7prosent i. Kraftmagasinet Store Urar i Bykleheiane den 9. I forrige uke økte Norge nettoeksporten av kraft med 28.


Med utgangspunkt i grafen fra uke og siste måneds nedbør, . Stod kun listet med i forrige uke. Topper man det med insidekjøp så står NAS i 2innen to uker. En fyllingsgrad på 8prosent er en nedgang på prosent fra februar i fjor. Børsprisen på strøm i Nord-Norge var i uka som gikk øre per.


I løpet av den siste uka økte fyllingsgraden i gjennomsnitt med prosentpoeng. Redaksjonen ble avsluttet tirsdag 4. USA innførte lettelser i sanksjonene mot Iran,. Norge hvor fyllingsgraden er lavere enn normalt.


Positiv utvikling for passasjertall og fyllingsgrad av fly Antall passasjerer. Yielden for september var på kroner og ned fra kroner i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg