onsdag 1. juni 2016

Loddetinn biltema

Loddetinn mm – g. Legg til i innkjøpslisten. På biltema finner du loddepenner, loddesett og loddetilbehør. Midtveis måtte jeg bytte loddetinn fordi jeg gikk tom av det jeg startet med.


Flere resultater fra fpv. Kjøpe loddebolt til enkel lodding.

De selger også loddetinn der, men er usikker på hva som er forskjellen på den med og uten bly? Foruten loddepenner og loddestasjoner fra Cocraft og Weller finnes i sortimentet også tinnsuger, avloddingslisse, flussmiddel, loddetinn , loddestativ og et . Men dersom eg velger bolt-brenne-fingre metoden. Og må krympestrømpen ha lim ? Blyfritt for el og elektronikk. Inneholder 9 tinn, kobber og harpiks. Smeltetem peratur 227°C.


Er det noen som vet om de (i Oslo) . Hva er farligst, å brenne PVC plast loddetinn eller å røyke.

Hjelp til lodding (utstyr osv) - Kabinetter og modifikasjoner. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. I midten av hylsen ligger en dobbelt ring med loddetinn og fluks. Bruk av skjøtehylser: 1. Avisoler ledninger og sett inn med overlapping fra hver ende. Du trenger først og fremst en loddebolt, så trenger du loddetinn.


Så hva anbefales av loddetinn som er bra? Når det gjelder loddetinn , så har tinn med litt sølv og lite flux vært det. Til lodding benyttes et loddemetall ( loddetinn i dagligtale) med lavere. Hvis man utelater flux blir det vanskelig for loddetinnet å hefte seg, . Holder det ikke med en god gassbluss, loddefett og loddetinn da?


Den tynne loddetinnet du får på biltema funker finfint. Kobberrør og loddedeler. Her finner du alt du trenger av rør og rørdeler. Vi har plastbelagte kobberrør, loddedeler, muffer, kapper, overgangsnippel m. Hehe, vel, hvor får man kjøpt loddebolt og loddetinn ? Skaff deg loddetinn med bly, og ikke kjøp den kjipe vanskelig.


Etter jeg kjøpte en loddestasjon med regulerbar varme ( biltema det også da :P ) . Prøvd en gang ellers helt nytt og ubrukt.

Biltema Nordic Services AB. Kom nye hull med et års mellomrom hos meg. Dette var også i toppen av radiatoren, ca i nivå med toppen . Påfør flussfylt loddetinn på overflaten, og smelt det ved hjelp av . Anbefalt loddetemperatur 360–3°C.


Fant ingen treff på biltema på hverken bly eller lodd. Min ble fort litt slapp Krokene virker som er laget av loddetinn - bøyer seg fort og tåler ikke altfor mye belastning, med. Får tak i skjøteklemmer med loddetinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg