tirsdag 5. juli 2016

Avstandsmåler kikkert

Avstandsmåler og kikkert til jakt, tur og fritid fra kjente merkenavn finner du hos oss. En avstandsmåler brukes primært til feltbruk, golf eller jakt. Vi har avstandsmåler fra kvalitetsprodusentene Leica, Carl Zeiss, Swarovski, Optricron og Nikon.


Premium allround jaktkikkert med innebygd avstandsmåler. Er det noen som har erfaringer me eller testet de siste ny kikkerter med avstandsmåler ?

Den er lett håndterlig og har brukervennlige jaktegenskaper, s. Kikkert og avstandsmåler = kikkert MED avstandsmåler? Leica Geovid HD-R, Swarovski El Range. Vi har tidligere testet kikkertsikter med avstandsmåler i samme prisklasse som denne.


Denne kikkerten egner seg ikke så godt i skumring og . Forventet levering fra april! Endelig, denne har vi ventet på! En fantastisk serie med nye kikkerter med innebygd laser avstandsmåler og ballistisk program.

For mer enn år siden . Unik velbalansert design med en avansert ballistisk kompensator, med mikro-SD inngang innebygd. Unikt velbalansert design med en avansert ballistisk kompensator, med mikro-SD inngang innebygd. Disse avstandsmålerene er små og lette, men har bare kikkertfunksjon på det ene øyet, og blir da en avstandsmåler som et supplement til en ordinær kikkert.


Burris Ballistic Laserscope er verdens første kikkertsikte med innebygget avstandsmåler og automatisk kulebanekompensator. WINGE MENER: Burris III kan . En kikkert med meget god optikk og en innebygd anvendelig avstandsmåler som passer i en typisk multilomme. Jeg hadde den på kropp i ett år i tjeneste i . Antall: Legg i handlekurv.


Beskrivelse: AKAH 8xLRF . Kikkerter og GPS-måling er i ferd med å bli hjelpemidler nesten alle. Denne guiden går i dybden når det gjelder å velge rett kikkertsikte - til rett. Det har kommet noen sikter med innebygget avstandsmåler , men . Gummiarmert, sprutsikker kikkert med innebygd kompass og avstandsmåler.


BAK linser øker lysstyrken for bedre dybdeskarphet. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.

Pakke med avstandsmåler og IR-termometer. Smart, liten og vanntett kikkert , med sylskarp optikk. Verdens beste kikkert med innebygd avstandsmåler. Perfekt bilde, svært stort synsfelt og perfekt fargegjengivelse. Værbestandig og kompakt laserkikkert som passer til f. Sikt på et objekt, og trykk knappen på . Radiocom AS leverer jaktradio, sikringsradio, og radiokommunikasjonsutstyr over hele landet.


Robuste og lyssterke kikkerter med laser avstandsmåler. Jeg har liggende en gammel avstandsmåler som jeg kunne tenkt meg å prøve. Dette er en kikkert som skal være rask i bruk, slik at matematiske utregninger . Breitler Alaska er en vanntett og duggfri kikkert av høy kvalitet optimal for jakt eller for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg