tirsdag 26. juli 2016

Liste over norges partier

Et politisk parti er en sammenslutning av personer som har et visst sammenfallende syn i politiske spørsmål og ønsker å øve innflytelse på politiske beslutninger. Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. De politiske partiene har viktige funksjoner i samfunnet vårt.


Venstre er Norges eldste parti og ble dannet 28. Her får du en oversikt over hva partiene står for.

Arbeiderpartiet er Norges største politiske parti , men har slitt på nylige målinger. Følgende partier er ifølge Brønnøysundregistrene registrert i Norge. POLITISKE PARTIER : Partiregisteret viser en oversikt over alle nåværende registrerte politiske partier i Norge. Hvilke partier finnes og hvem klarer å komme inn . Her har du en lenkeoversikt over de politiske partiene og ungdomspartiene. Her finner du grunnleggende informasjon om de forskjellige politiske parti vi har i Norge.


Det politiske system som man ser i Norge i dag, bygger på et prinsipp om fordeling av.

Du kan finne en oversikt over disse på denne siden her. Sjekk hva partiene går til valg på for neste stortingsperiode. For dager siden - Oversikt over alle partinavn. Partiet må være registrert i Enhetsregisteret før det kan registreres i Partiregisteret.


I Akershus er det levert inn lister fra partier , som er to mer enn for. Demokratene, Helsepartiet, Kystpartiet, Alliansen og Norgespartiet. Dyrevernalliansen triller terning på dyrepolitikken til alle Norges partier.


Bare ett parti får sekseren. Senterpartiet får terningkast én. Partifinansiering, sum alle partier etter inntektskilde. Statistikk over bidrag til de politiske partiene mottatt i valgår innen siste fredag før . Nå kan du enkelt få oversikt over partienes økonomi, blant annet hvem som.


Det er som alltid relativt bred . Nettsiden viser hvordan de politiske partiene i Norge finansieres. Om en ønsker å stemme på ei lokal liste (ikke registrert som parti ), må en føre på denne.

Manntall er en systematisk oversikt over hvilke innbyggere som har . Vi har et flerpartisystem. I Norge finnes det mange ulike politiske partier. Når folket går til valg, har de mange alternativer å velge mellom.


Slik skal vi ta kampen mot forskjells- Norge inn i kommunestyrer og fylkesting over hele landet. Men for små partier er det en stor jobb å stille lister rundt i . Stjørdal kommune - Håndbok for politikere - Oversikt partienes tillitsvalgte. En oversikt over de politiske partiene i Stjørdal.


I tillegg til å få utbetalt offentlig støtte, kan et parti ha inntekter fra gaver og bidrag, egen forretningsvirksomhet . Politiske partier i Norge finansieres på flere måter. Liste over politiske parti. Informasjon om formalkrav til listeforslag og behandling av listene finn de på desse. Loven gjelder for de politiske partienes hovedorganisasjon, sentrale.


Analysert siste døgn, 15. Se liste over alle klubber. Her er en sjekkliste for arbeidet i lokallaget gjennom året.


De borgerlige beholder flertallet i Stortinget med av 1mandater, ifølge Valgdirektoratets landsoversikt. Valget til nasjonalforsamling i Tyskland holdes søndag 24. Prosjektet skal gi et overblikk over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg