fredag 21. februar 2020

Elotec kamera

Kameraovervåking har etter hvert blitt tilgjengelig for alle, men det kan være vanskelig å finne riktig utstyr til det aktuelle formålet. Vi leverer pent designede kameraer for utendørs bruk, både kablede og trådløse. I bullet utførelse, som er å foretrekke utendørs hvor det er behov for beskyttelse . Bulletkamera er, sammen med vandaldomer, den foretrukne modellen for utendørs kameraovervåking. Elotecs kamera for innendørs bruk er enkle kamera med høy bildekvalitet og enkel installasjon. Våre innendørs kamera er vandalsikret.


Faste domer sikkerstiller . Cube kamera -serien tilbyr høykvalitets videoovervåkning for små bedrifter og boliger. Til forskjell fra vanlige webkamera utgjør CB-serien et frittstående . Domen skjuler også retningen på kameraet , slik at det ikke er like forutsigbart. IP- kamera kan betjenes fra nettleser via enkelt brukergrensesnitt.


Ethvert firma, institusjon eller privatperson som bedriver kameraovervåking må følge de retningslinjer som følger av lov om overvåking og instrukser utarbeidet . Både monitor og kamera flyttes enkelt ved . Hvis du glemmer å slå på alarmen når du går ut av huset, vil systemet varsle deg. Elotec Ajax er FG-godkjent grad for bolig i henhold til TEK17. Kameraene finnes både som kablet og trådløs. Anlegget kan ha inntil fire kamera , og bildene vises på samme skjerm - enkeltvis eller samtidig.


Både kamera og monitor er flyttbare og enkle å montere selv. På denne siden finner du en kort oversikt over tilleggsutstyr vi leverer til våre kamera. Switcher med og uten PoE fra Cisco. Monitorer i alle størrelser. Fargebilder og lyd av høy kvalitet overføres fra kameraenhet til bærbar 1LCD -monitor via trådløs digital teknologi.


Bilder fra fire kamera vises på samme . Minidomen kan ses som et PTZ- kamera uten bevegelige deler, som også tar opp utenfor . Elotec tilbyr NVR (Network Video Recorder) for administrering av system og lagring av video. Kombialarm med trådløse og kablede soner, samt integrert alarmsender for GSM -nettet. Power over Ethernet strømforsyning, kombinert med switch for sammenkobling av IP- kameraer , NVR og PC.


Denne brukes mot innendørs . Kan et kamerasystem gi deg bedre komfort, trygghet og effektivitet i hverdagen? Ja – med EloCam kan du ha enkelt tilsyn med barnas lek , . Medfølgende programvare gjør det enkelt å sette opp overvåking . Med innebygget signalstyrkemåler er EloPAD også et nyttig verktøy for å finne den beste mulige plasseringen for Extendere i forhold til kamera. Systemet kan utvides til inntil 1kamera i multi-NVR oppsett.


Elotec er totalleverandør av produkter innen alarm og overvåking. Systemene administreres og betjenes enkelt via nettleser. For større næringsinstallasjoner eller . La din smarttelefon bli et profesjonelt termografi- kamera.


Termokameraet monteres rett på din smarttelefon og gir deg et nøyaktig . Kontaktinformasjon for Elotec AS avd Trondheim Trondheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Alle webkamera ved Oppdal Skistadion er sponset av Elotec. Har kamera fra Timotei data.


Det fungerer utmerket både på internett og lokalt i heimen. Billigere en elotec sine. Men det forutsetter at du har . Trådløst system med kamera. Elotec Brannalarmpakke Landbruk Minimumsløsning.


Markedets lekreste boligalarm Alt styres via en app - rask og enkel installasjon. Alarmen oppfyller krav til brannalarm for bolig i TEK-17. Kameravalvonta on yleistynyt ja tarjonta on moninkertaistunut, mutta kohteeseen mukautetun oikean järjestelmän löytäminen voi olla vaikeaa. Elotec har levert trådløse kamerasystemer for landbruket i flere år, og vårt oppdrag er å gjøre din hverdag lettere.


Elotec startet med kameraovervåking for fire år siden og har merket stor interesse for produktene sine. Blant annet har Elotec utviklet et kamera. Det er både en app og et termisk kamera som kan brukes på mobiltelefoner med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg