mandag 15. august 2016

Installere dimmer pris

ELKO har nå kommet med markedets mest avanserte dimmer. GLE er en dimmer som benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper, elektroniske trafoer eller LED ihht LED tabell. Dimmeren har elektronisk strøm og. Hos Ahlsell finner du et stort utvalg dimmere til smarthus. En analog dimmer fungerer som en bryter som tenner og slukker lyset 1ganger i sekundet.


Et klassisk dimmet lys står altså og blinker, men vi ser det ikke. For glødepærer, 2V halogenpærer og mekaniske transformatorer. Du trenger ikke å installere en dimmer. SceneSwitch - LED-pæren som kan dimmes uten en dimmer.


Bare det er tilstrekkelig, fungerer det fint. Det er flere måter å dimme belysning på. Hva er best av LED og sparepærer? De første LED-pærene jeg kjøpte kunne ikke engang dimmes. Hadde kronikkforfatter satt seg inn i hvordan en LED finker hadde han ikke trengt.


Hue appen fungerer bra også og blir også kombinert med IFTTT, enkelt å . Futurehome-appen, og den fungerer også med flere ulike typer lyskilder. W, kreves Fibaro Bypass FGB-0for å fungere optimalt. Hvordan tvinge kalibrering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg