tirsdag 30. august 2016

Noark 5 arkivkjerne

Alle fremtidige godkjenninger vil legge denne versjonen til grunn. Standard for elektronisk arkiv. Arkivering i henhold til . Spør etter åpne grensesnitt inn mot arkivkjernen.


Utfordring er ikke så mye standarden, men at standardens grunnleggende . Vi er fornøyd med å kunne tilby våre kunder en godkjent arkivkjerne som . Drammen kommune skal anskaffe en frittstående arkivkjerne for i neste omgang etablere løsninger for saksbehandlingsprosesser, . Poenget mitt er at det i tillegg til arkivkjerne i praksis er viktig med . Den spesifiserer ikke en kjernemodul. Stiller krav til HVA, ikke . Tieto har egen integrert arkivkjerne i Socio. Brukermedvirkningen blir reell ved at tjenestemottakeren kan være hjemme og samhandle direkte med sine hjelpere. NOARKTjenestegrensesnitt.


I teorien blir det enklere å innlemme fagsystem i arkivkjernen. Eneste leverandør med frittstående arkivkjerne. Denne løsningen må settes opp for den . KS søker om støtte til forprosjekt. KS IKT-forum jobber med IKT-utvikling i . Med denne frittstående arkivkjernen får norske kommuner et digitalt . Velg skyløsningen vår levert av Funn hvor all data befinner . Trend Offentlig virksomhet ønsker å stå fritt i valg av selve arkivkjernen , og overlate prosesser knyttet til journalføring og . Automatisk overføring av lukkede saker.


Handlingsmål - Utrede behov for felles arkivkjerne på sikker sone på regional IKT- plattform. Bakgrunn: To typer tilnærminger. Beskrivelse av arbeid: . Enteprise (ubegrenset bruk). Nye fagsystemer tas inn i. Den nye varslingstjenesten Anbud Direkte er en effektiv og nøyaktig tjeneste for kunngjøringsvarsler for anbud fra Doffin. Hva var målbildet deres ved å benytte WebSak som arkivkjerne , og hvordan . Se Liste planer Administrer plan.


Egen liste for avsluttede . Visma tilbyr hele prosessen med arkivering i sikker sone. Noark-godkjente løsninger. Ikke bare en frittstående arkivkjerne. Dette er snakk om det vi kaller selve arkivkjernen , et slags fillager som.


Den generiske saksbehandlingsfunksjonaliteten og arkivkjernen er integrerte i ePhorte. Overordnet oppsett i arkivkjernen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg