mandag 5. juni 2017

Dimmer til lampe

Antall: Legg i handlekurven. Smalt svart armbånd med 22k guldbelagt ramme og spenne for Fitbit Blaze. Smalt rosa armbånd med 22k guldbelagt ramme og spenne for Fitbit Blaze. Armbånd med fasettslipt stein og en liten stjerne.


Farge: Sølv med rosa steinKvalitet: Sterling silverStørrelse på sten: mm.

Politimenn som bryter regler i Bangkok, må gå med Hello Kitty- armbånd. Refleksarmbånd med hvitt lys og rosa detaljer. Lett og behagelig armbånd som festes enkelt rundt armen med justerbar reim og borrelås. Gir fast eller blinkende.


Fint armbånd fra Hipanema. Praktisk refleksarmbånd som lyser og blinker i mørket. ID- armbåndet med det lille hjertet passer til de minste barna.

Det er en fin dåpsgave, og et smykke barnet tar med seg gjennom livet. Smykket er i sølv 9og . Bli den første som omtaler dette produktet. Klikk her for å få rabatt ved kjøp av to smykker, inkl.


Med smykkepose er gaven komplett. Vi har et bredt sortiment av smykker og tillbehør. Shop armbånd fra Classic-kolleksjonen idag! Smale armbånd i forskjellig utforming. Vakkert og feminint armbånd fra Enamel.


Materiale: 1 sterling sølv - Tynn sølvkjede - Anheng i rosa. Bland forskjellige mønstre og farger etter smak og behag med armbåndet Mix. Laget i resirkulert malt tre, og fås i seks forskjellige varianter og to størrelser. Diabetes armbånd – rosa.


Trykk på begge sider av armbåndet for maksimal synlighet – mer trygghet! The bracelet is made of 9sterling silver and has a round rose quartz on each side of the opening.

Goobands Transparent Slime kommer i en rund boks som inneholder gjennomsiktig slim samt et matchende armbånd. Disse armbåndene er designet eksklusivt for Go´nok av Børre Olsen, smykkedesigneren som kjempet kampen mot kreften og dessverre gikk bort i november . Rosa 6-lags armbånd med magnetlås. Det er fortsatt mulig å kjøpe Rosa armbånd i Kreftforeningens nettbutikk og onsdag kommer de sort armbåndene ut for salg!


Infoband er det tøffe og unike identitetsarmbåndet for barn, og hjelper i dag barn og foreldre over hele verden. Produktet er enkelt å bruke. Søtt armbånd laget med fasettslipte klare krystaller plassert i et asymmetrisk mønster.


Hengsel bakpå, åpnes foran. Vist her i en sølvtonet finish. ARMBÅND I SØLV Pia og Per - Søtt lyserosa hjertearmbånd i sølv med hjerter. Matchende smykke i ulike størrelser. Alle armbåndene våre er håndlagede og designet i Danmark, belagt med ekte gull, sølv, rosegull eller hematitt og er.


Håndlaget rosa tråd- armbånd med en sølv hån dusk på enden. Armbåndet har et lekent utrykk og passer like godt til barn som til voksne. Delikat armbånd i skinn med sølvfargede detaljer fra Cala Jade.


Nydelig rosa perlemorskjell til et armbånd. Bruk gjerne elastisk line så er det lett å få av og på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg