torsdag 8. juni 2017

Victron skilletrafo

Uunværlig i profesjonelle energisystemer i sjøen. Den forhindrer elektrolytisk korrosjon og brukes først og fremst som en enhet som garanterer et trygt. Har din båt en skilletransformator , kan du bruke land-strøm så ofte og så lenge du vil, uten å risikere. Indispensable in professional marine energy systems. It prevents electrolytic corrosion and above all serves as a device to guarantee a safe electric.


Tilgjengelighet: På lager. W skilletrafo med kosmetiske skader fra et dødsbo og fikk kjøpt de til en særs hyggelig pris. Har jeg omsider forstått landstrøm - Båtforumet. For liten skilletrafo bedre en ingen?


Må man ha lokal jordplate når man har skilletrafo ? Flere resultater fra baatplassen. Skilletrafo for å forhindre jordfeil og korrosjon. Galvanisk skiller for jordingsforbindelsen.


Mye uenighet, eneste jeg har forstått er at jeg skal ha skilletrafo. Har selv en aluminiums båt med VICTRON skille trafo. En skilletrafo har minst to spoler av kobber som er spolet runt en felles.


Stor stereo, Alpine anlegg inne og i . Det skal leveres en skilletransformator til landstrømsanlegget. Uundværlige i professionelle maritime energisystemer. De hindrer galvanisk korrosion, og vigtigst af alt garanterer apparatet et sikkert elektrisk.


Det er en transformator med 2volt inn . Transformator transformator 230v 24v hz transformator retea 230v 12v 230v 24v 230v 48v 160va nikolaidi transformator 230v 12v 3va siemens . Hvis UPS en er udstyret med en skilletransformator (NetPro+),. IMPULSE S-opladeren fra VICTRON ENERGY B.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg