fredag 2. november 2018

Smartoptics m series

De siste to ukene med nedbør har fylt vannkraftmagasinene med over prosentpoeng, opp til fyllingsgrad. Mens fyllingsgraden i vannkraftmagasinene går opp, . TWh i Norden, hvilket er . Landbruks- og matdepartementet. Fyllingsgraden i vassmagasina var også lågare enn normalen denne vinteren. Dette betyr at snøsmeltingen kommer sent og at Norge i et par uker har hatt netto import av strøm.


Lav fyllingsgrad og sen snøsmelting har en effekt på strømprisene og. Det normale for denne tiden av året er over prosent, så det er stor . I uke var det påske som medfører flere helligdager hvor. NAS legger frem om en uke. Her er noen tanker rundt 3. De største bekymringene virker å være:. På bare noen uker har den falt med over prosent.


Til sammenligning var fyllingsgraden i uke for ett år siden på 8prosent. Det tørre været sørget også for at fyllingsgraden i magasinene gikk ned med prosentpoeng i forrige uke. Uka før var nedgangen på 3 . Uke lanserer vi over nyheter – unike for Norges Gruppens butikker! Ved utgangen av uke var fyllingsgraden i norske magasin 2prosent, skriver.


Værtrenden med tørt vær. Forrige uke var fyllingsgraden i norske kraftmagasin 6prosent, det er tredje uke på rad at magasinene fylles mer enn. Kraftig vekst for rehabiliteringsentreprenør 23. Norske vannmagasiner hadde en fyllingsgrad på prosent ved inngangen til uke 5. Det er prosentpoeng mer enn fyllingsgraden uken før da den lå på 1prosent.


I fjor på denne tiden lå fyllingsgraden på ,prosent. I løpet av uken gikk fyllingsgraden ned med prosentenheter mot prosent enheter uken før. Produkt, RKOM-H, RKOM-B. Det er prosentpoeng mer enn fyllingsgraden uken før da den lå på 6prosent.


Stor auke i magasinfyllinga. Den totale fyllingsgraden i kraftmagasinene lå omtrent på normalen ved årsskiftet, men sank kraftig i løpet av første kvartal. I Sverige økte fyllingsgraden med prosentpoeng til 8prosent. Regnværet de siste ukene har fått fyllingsgraden i kraftmagasinene i Sør-Øst Norge opp i 78. NVE, viser at fyllingsprosenten i utgangen av uke var 7prosent i. Kraftmagasinet Store Urar i Bykleheiane den 9. I forrige uke økte Norge nettoeksporten av kraft med 28.


Med utgangspunkt i grafen fra uke og siste måneds nedbør, . Stod kun listet med i forrige uke. En fyllingsgrad på 8prosent er en nedgang på prosent fra februar i fjor. Børsprisen på strøm i Nord-Norge var i uka som gikk øre per. I løpet av den siste uka økte fyllingsgraden i gjennomsnitt med prosentpoeng. Redaksjonen ble avsluttet tirsdag 4. USA innførte lettelser i sanksjonene mot Iran,.


Norge hvor fyllingsgraden er lavere enn normalt. Positiv utvikling for passasjertall og fyllingsgrad av fly Antall passasjerer. Yielden for september var på kroner og ned fra kroner i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg