tirsdag 2. juni 2015

Canal digital parabol retning

Dette er en nettside som viser retningen antennen skal peke mot i forhold til adressen du oppgir. Her vil du enkelt se om det er hindringer i veien for en antenne. Oversikten under viser hvilken grad (høydevinkel) din satellittantenne må justeres til.


Hvor mange grader er avhengig av hvor i landet du bor. En enkel måte å sjekke retningen på parabolen er å gå inn på. Start med å skru sammen parabolantennen som anvist i medfølgende separate monteringsanvisning.

Følgende Høyde (elevasjon) og kompassretning ( Azimuth) benyttes se elevasjonskartet. Altså, nå har jeg endelig pellet meg til og henge opp parabolen som har lagt i. Er det noen av naboene dine som f. Dette er kompassretning 19grader på et 3graders kompass. Antagelig står parabolen i feil retning.


CanalDigital (bruker Thor),. Montert ny parabol får ikke signaler ( canal digital ) - Parabol. Får ikkje inn signal med parabol - Parabol , kabel-TV og digitalt. Tv-apparater - Diskusjon.

Kan du justere parabol ? Trondheim) - Annet om maskinvare. Jeg har fortsatt mareritt fra mitt første forsøk på å montere parabolen selv. Stille inn parabol og sånn.


Seriøse parabol problemer 4. Flere resultater fra avforum. Dersom du allikevel ønsker å montere og installere parabolutstyret ditt selv, kan du følge. Nå skal parabolantennen kobles til digitalmottakeren inne i huset. Unsubscribe from drbbusa.


Parabolantennen må monteres på en vegg som vender mot syd. Signal måler for digital parabol Generell forbrukerelektronikk. Ellers er det greit å ha et kompass for å se hvilken retning parabolen skal peke. Du skal have justeret både retning og hældning. Hodet tar bare inn signal fra den retningen antenna er stilt mot, forsterker dette og sender . GlobeSat kombi antennen ( parabol og digital bakkenett).


PARABOL : Satellittantenne og ACU fra Raymarine, tuner, kabler,. For at modtage og reflektere signalet korrekt, skal parabolskålen have den helt rigtige hældning og retning , og LNB-hovedet skal den rigtige vinkel i forhold til . Er der nogle internetsider der beskriver hvordan parabolen skal.

Jeg har en bobil med parabol og jeg er i Spania på vinteren. Hvilken horisontalvinkel og retning skal den stilles innpå? Via nettleseren fikk jeg tilgang til programmet som som viste systemets status og dessuten skulle brukes til å finjustere retningen på parabolen.


Parabolen trenger fri sikt i minst graders åpning i retning satellitten. Verktøyet for montering av parabolfestet avhenger av valg av feste og fabrikat. Noen mikrobølgehoder har et merke . Der hadde vi ett program som fortalte oss retningen og høyden på sattelitten.


Det ga ett godt utgangspunkt for å lete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg