torsdag 23. juli 2015

Eurotester

Plugg spesielt produsert for bruk på - V DC anlegg, som solcellepaneler for hytter, båter, campingvogner etc. Engros den vanntette dc-dc 12V til 24V 20A 480W IPboost power converter fra. Industriell klasse DC 12V til 24V oppstartstrøm omformer. Gods for denne kontakten er vanligvis kontakt nr.


Finn her 12V vanntett kontakt med JIAFU - en av de ledende produsentene i Kina og leverandører av 12V vanntett kontakt.

Vær fri til å engros de nyeste . Norgarden transformator 230v til 12v , 60w. Transformatoren er vanntett med IP44 . Vi er profesjonelle 19mm IPkortvarig vanntett trykknapp bryteren. Vi hjertelig velkommen til engros partirabatt 19mm Volt trykknappen bryteren på lager . Løse dioder 12v led lys enkle lodde selv.


Bilde av stk 10mm diode til 12V i. Kontakt 12v , liten type, forkrommet.

Bep strømuttak 12V rund innfelt. Båtsystem Berker strømuttak 12V Mattølv. En kraftig oppladbar og portabel lyskaster som kan lades opp på både volt og 2volt.


Lyskasteren er vanntett og leveres med stativ og ladekabel for 230 . Forlengningskabel med 12V plugg och skjøteplugg for LEDRAIL. Dekkskontakt Med beskyttelseslokk. Haleren er 12V og trekker Amp på max. Jeg ønsker et uttak og en sammenkobling som er vanntett , både når det er i bruk, og når det er koblet fra.


Vanntett og saltvannsbestandig. Kina produsenter og leverandører av lav spenning kontakt 12v mkontakten 7- pinners vanntett led belysning utendørs kabel. Velkommen til få bulk produkter . Med monteringsflens og skruehull.


LED- kabelkontakt er en mer brukte elektriske apparater, dette utstyret er vanligvis kjøpt i flere . Forbrukerne kan velge strukturen på deres kontaktpunkter i henhold til kvaliteten på sine vanntette 12v brytere. Det siste punktet er å vurdere . Takk for forslag, men å putte 240V i en kontakt ment for 12V tør jeg ikke, .

NP LED Stripen er dekket av dobbel inntrengningsbeskyttelse (IP 68), som er nødvendig for å kunne brukes i direkte kontakt med vann. Den er lett å tilpasse da hver 5cm enkelt kan kuttes. Følger med 1m kabel og tape for å feste den. Logg inn for å se priser.


Bryter vanntett , sort dobbel - BEP. HOVEDSTRØMSBRYTER BISTABIL 12V. Leter du etter billige Bil-lader på nett? Kjøp det på salg hos lightinthebox. V LED-stripes meter vanntett.


Se utvalget i nettbutikken eller kontakt oss på tlf. LYSPÆRE 12V HBLUE VISION STK. RGB LED-Strips 4-pin stiftkontakt , vanntett. Philips CoreLine WT120C LED lyslister vanntett 150cm.


På denne siden finner våre volt LED strips med utendørs IP65. SchoolLink er en digital webbasert tjeneste som erstatter ranselpost, meldebok, fraværslapper, sms og avkryssingslister. Med et effektområde på opptil 15A ved automatisk gjenkjent 12v eller 24V, passer den til en systemstørrelse på maksimalt 360W.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg