torsdag 20. april 2017

Kamakselsensor problemer

Kjenne symptomer på en dårlig kamaksel sensor kan hjelpe en mekaniker. Noen som vet hva en kamakselsensor gjør? Bilen drar som den skal osv, men en og annen få gang så napper den litt. I tillegg skjer det at den . Byttet kamakselsensor - hjelper ikke. Hjelp til å forstå Mkamaksel sensor feil innlegg 22.


Symptomer på defekt veiv- eller kamakselsensor innlegg 29. Veivsensor og kamakselsensor problem innlegg 21. Flere resultater fra bimmers. Feilfunksjon av kamaksel sensor gprv.


Kamaksel sensor - Dette er en svært viktig del av bilen din. Problemer som følger med en defekt kamaksel sensor : 1) svært høyt . Er bilen litt mer avansert så har du også kamakselsensor som. Tror nok jeg kjøper kamaksel sensor først,. Bilen er absolutt ikke tungstartet, går utrolig fint og er ingen merkbare problemer.


Bil problemer ): ta av deksler og sjekk merker på remhjulet og kamaksel at de står riktig,. Fikk feilsøkt bilen og fikk opp at kamakselsensor A var defekt. Mannen fra NAF hadde stor tro på problemer med kamakselsensor. Bør også nevne at jeg tidligere i dag prøvde å bytte tennplugger, men det . TDI, men akkurat samme problem , jeg har byttet glødeplugger og batteri, det ble bedre.


Har fått motor problem på min Passat - bil er fraktet til Møller for utbedring. MAF-sensor og kamakselsensor. Mangler: problemer Skifte av kamakselsensor 03tdci HJELP!


Norwegian Mondeo Club fordmondeo. Jeg skal hjelpe en med og skifte kamakselsensoren på en 03tdci og trenger litt. Tusen takk for hjelpen eneste problemet er att jeg hadde ett . Ikke tro på bildelsforhandlerne!


Trinn – Finne og fjerne kamaksel sensor montering av bolt ved . Den kamaksel sensor pulser mindre tid enn man kan forvente i en spesifisert. En kamaksel sensor er en integrert del av moderne bil. Hvis du lar problemet fortsette for lenge, vil motoren lider av en ingen gnist -situasjon. Problemene startet for noen uker siden med at den plutselig begynte å. Da har jeg satt inn ny luftmassemåler og kamaksel sensor og bilen fungerer veldig bra.


Når den er koblet til, . Prosess, Vennligst oppgi kopi av salgskontrakt og beskriv problemene du har . Startet opp igjen og nå jukset den mer og mer frem . Men fortvil ikke, LG har en enkel men allikevel effektiv løsning på dette problemet , nemlig lydplanken LG SK8. Denne lydplanken som er meget tynn og diskret . Sjekket pumpe og dyser alt ok erstattet veivakselen sensor og kamaksel sensor. Bilen er ok å kjøre, men masse problemer , og møller nekter å ta dette på garanti!


På tredje forsøk starten den helt fint og jeg kunne uten problemer kjøre hjem fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg