torsdag 13. april 2017

Migranorsk alfa

Alfa er laget for deltakerer på Spor for analfabeter og morsmålslesere som ikke kjenner det latinske alfabet. Instruksjoner er lest inn på språk. Programmet kan benyttes av x antall brukere samtidig. Når én bruker er ferdig med alfakurset, slutter osv. En motiverende og annerledes måte å lære . CD-rom med video fra daglivet.


Forklaringer på språk. Alle bilder i boka er i . Innlegg om migranorsk Alfa skrevet av. Målgruppen er de som ikke kan lese og skrive og ellers har ingen eller kort skolebakgrunn.


Migranorsk alfa feilmelding på voksenopplæringssenter i Porsgrunn. Smultringen: Sei kva du har. Se flere bøker fra Marit Vestmoen. Forfatter: Marit Vestmoen Nilsen.


Eit læreverk for analfabetar og for elevar med liten skulebakgrunn. Den er beregnet på deltakere som har. Søkeresultater for alfa bj rnestad - Haugenbok. En mer utfyllende metode- og læremiddelveiledning finnes på side 14- . Voksenopplæringssenter. Sett kryss pÃ¥ riktig svar.


Arbeidsbok Alfa Se pÃ¥ bildene. Primærgruppen er deltakere på spor både analfabeter og morsmålslesere som ikke kjenner det latinske alfabetet. Keywords: language, Alfa. GMT Ny i norge arbeidsbok pdf. Monica Fjel Elisabeth Vestbøstad: Alfabetisering med digitale læremidler.


No specific info about version 2. Siden Always Hot Deluxe er en klassisk . De fleste spilleautomater spilles nå på nettet,. Alfa , fjernundervisning, learn norwegian, e-læring, migranorsk , Lære norsk, norskkurs på nett . Ebside Grammatikk Norsk Verb Norsk galleri. Brukerveiledningene oppdateres etter hvert som det gjøres endringer.


Nå er det sommerferie for Tinn kommunale voksenopplæringssenter! Hele livet er et spill, og vi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg