torsdag 20. oktober 2016

Keramikk kopp med navn

Vi lager keramikkprodukter for salg i vår egen gavebutikk, på bestilling fra. Vi tar i mot bestillinger på kopper og krus med tekst – navn – dekor – logo. Hånddreid keramikk kopp med ugle fra Dreieriet. Håndlaget kopp av keramikk med øyenstikker. Rimelig priser og høy kvalitet!


Klassisk kopp med tekst, motiv.

Lag ditt eget krus ved å legge på et bilde, en logo eller et minneverdig sitat. Personlige kaffekrus er flotte, unike gaver som også egner seg til kampanjer og . Vi trykker produktet for deg etter bestillingen. Levering: 8-virkedager. Kopp i keramikk , merke: groener.


Keramikk krus med blank ytterside og farget innside. Nordic Sea serien er håndlaget keramikk og det fantastiske ved serien er måten glasuren og de keramiske fargene forandres og nyanseres under brenningen. Vi har et bredt sortiment av kopper og glass som du kan få med din logo - Perfekt for.

Kopper og glass med eget trykk. Lag kopper og glass raskt, rimelig og enkelt! Glossy svart kopp av keramikk med ett stort hvitt felt der ditt motiv plasseres.


Koselige keramikk krus med matt overflate. Lokket i tre fungerer også som skål. Velg mellom fargetrykk eller lasergravering som er oppvaskmaskin sikkert som . Krus og kopper med bilder på - En personlig og unik gave! Fotokrusene fra Smartphoto er laget av keramikk og kan vaskes i oppvaskmaskinen.


Bestilling Ønsker du keramikk kopper med eget navn eller eget motiv? Merk med bestilling og skriv på hvilket navn og . Kunne du tenke deg et krus med navnet ditt preget inn? Eller krus med firmalogo ? Ta kontakt med meg hvis du vil ha mer info:.


En kopp med navn og dato vil følge barnet gjennom oppveksten og være med på de gode minnene rundt spisebordet. På koppen står navnet på den ene siden . Noe i porselen, keramikk eller leirgods å stemple på, som tåler 1°C. Om du har gode venner som ofte spiser hos deg, kan du sette navn på . Höganäs kaffekrus med skål - grå blank - Höganäs Keramik.

Kruset har gjerne større volum enn koppen og kan også være godt å varme . OTHILIE - kopper av steingodsleire med glasert innside og uglasert utside. Begge deler smaker antakeligvis utsøkt i koppen Estella som er prydet av vakre tulipaner og prikker. Like greit å få litt påfyll!


Krusene for de yngre familiemedlemmene er både grepsvennlige og søte. Popularitet, Navn , Pris Høy - . Offisielt lisensiert Pokemon 3D- kopp med Pokeball motiv. Keramik , Bordskåner - Coaster, Kakkel - Flise - Klinker - Kakler, H. Andersens papirklip var mere end et smukt stykke håndværk. Papirklippene bliver i dag . Market Best kopper og glass fra Printoz.


Tofarget keramikkrus i klassisk design, 3ml.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg